2020 metų statistika

2020 metų pagrindinės statistikos. Įdomios ižvalgos ir kur atkreipti dėmesį kitais metais.

2020 metų statistika

2020 metų soc. tinklų ir SEO statistika

Persivertė kalendoriniai metai, įžengėme į 2021 metus. Tam, kad galėtume tiksliau prognozuoti ateitį, būtina labai aiškiai suprasti praeitį. To įrodymas, finansų rinkų ir akcijų biržų prognozių modeliai. Jų visų algoritmai paremti tikslia praeities analize, nes viskas turi savo cikliškumą. SEO, užklausų ir turinio optimizacija, remiasi praeities užklausų statistika, taip generuodama naują tikslesnį turinį, tikslesniam rezultatui pasiekti. Socialinių tinklų statistika padeda tiksliau nukreipti reklamos ir srautų valdymą. Tikslas perprasti skirtingų auditorijų elgseną, laiką ir pasirinkimus, kurių pagalba galima tikslingiau valdyti reklaminius biudžetus.


SEO statistika

93% sąveikų internete prasideda paieškos sistemose.
Ši statistika parodo, kaip svarbu investuoti į svetainės SEO. Pakėlus savo svetainę organinėje paieškoje stipriai padidės jūsų svetainės lankomumas. Kiekvieną sekundę Google paieškos sistemoje yra atlieka apie 77,000 paieškų.

72% skaitmeninio marketingo specialistų teigia, kad kokybiško SEO turinio kūrimas yra efektyviausia SEO taktika.
Aprašant produktą ar paslaugą, neužtenka tiesiog ją aprašyti savais žodžiais. Reikia atlikti raktažodžių analizę, naudoti sinoniminius raktažodžius ir naudojant Google SEO taisyklėmis pildyti svetainę.

43% elektroninės komercijos srauto ateina iš Google paieškos sistemos. Google paieška pasitiki visi, todėl dažniausiai paslaugos ar produkto tyrimai prasideda joje. Jeigu tyrimo metu pritrauksite potencialų klientą į savo svetainę yra didelė tikimybė, kad jis nusipirks produktą ar paslaugą, kurios ieškojo. Jeigu klientas išeitų nepirkęs produkto ar paslaugos, remarketingo pagalba galime jį prisikviesti atgal ir taip padidinti pardavimus.

SEO statistika
Soc. tinklų statistika


Socialinių tinklų statistika

3,2 milijardo internautų kasdien naudojasi socialiniai tinklais.
Jeigu manote, kad socialiniai tinklai netinka jūsų verslui tai klystate. Jeigu jūsų paslaugomis, produktais domisi tik labai maža ir išskirtinė auditorija, socialiniai tinklai yra labai geras kanalas didinti jūsų prekės ženklo žinomumui ir populiarumui. Šiais laikas soc. tinklai nėra tik reklamos kanalas, jie po truputi evoliucionuoja į įmonių paieškos sistemą ir atsiliepimų sistemą. Surinkus didelį kiekį žmonių pamėgusių jūsų puslapį ir gavus gerus įvertinimus, jūsų verslas atrodys patikimas ir kokybiškas.

Vidutiniškai žmogus praleidžia 142 minutes per dieną socialiniuose tinkluose. 
Per tokį laiko tarpą jūsų reklamas gali pamatyti didelis kiekis žmonių. Taip padidinsite savo žinomumą ir parduosite tam tikrus produktus ar paslaugas
Jeigu suteiksite savo klientams gerą patirtį skaitant jūsų soc.

Tinklų reklamas ar įrašus, bus didesnė tikimybė, kad jis jus rekomenduos kitiems.
Jūsų puslapio gerbėjai gali būti geri jūsų prekės ženklo ambasadoriai, svarbiausia būti maloniems, kelti įrašus ir skirti daugiau dėmesio atsakant komentarus ar žinutes.

Tam, kad galėtume tiksliau prognozuoti ateitį, būtina labai aiškiai suprasti praeitį. To įrodymas, finansų rinkų ir akcijų biržų prognozių modeliai. 

Pagaminsim jums reklamą

© 2024 AdPartner